سامانه ی همگام مدارس


سامانه ی همگام مدارس

سامانه همگام hamgam.medu.ir معرفی سایت هدایت تحصیلی و آزمون های مشاوره ای، ماژول های دانش آموزان و معلمان، نحوه ورود به پروفایل همگام مدارس


ورود به سامانه همگام | hamgam.medu.i | همگام مدارس

ایران مشاوره ۷۵ نظرها

برای دریافت آخرین اخبار در زمینه خدمات سامانه همگام و کلیه اطلاعیه های مربوط به آن می توانید در کانال تلگرام مدارس ایران مشاوره و یا پیج اینستاگرام مدارس ایران مشاوره عضو شوید.

با توجه به این که امروزه اکثر فعالیت های تحصیلی رو به هوشمند شدن می روند، اداره آموزش و پرورش نیز با ایجاد “سامانه همگام” قدم بزرگی در زمینه فراهم سازی امکان ارتباط آسان و استفاده از امکانات تحصیلی به صورت آنلاین برداشته است. این سامانه برای تمامی دانش آموزان، مدیران، معلمان و اکثر کادر اداری مدارس، قابل استفاده می باشد اما سوال اینجاست که کاربرد سامانه همگام دقیقا چیست؟

در پاسخ باید بگوییم تمامی اطلاعیه ها و فعالیت های آموزشی، پرورشی و اداری مرتبط با دانش آموزان و مسئولین مدارس از طریق این سامانه اعلام می شود به طور مثال برنامه هفتگی یک دانش آموز، کارنامه، تشویقی ها، غیبت های او و بسیاری از موارد دیگر در این سامانه قابل مشاهده است. به عبارتی باید گفت، هدف سامانه همگام، سهولت برقراری ارتباط بین والدین، دانش آموزان و معلمان است.

لینک مستقیم ورود به سامانه همگام

سامانه همگام به نشانی hamgam.medu.i جهت هوشمند سازی تمام فعالیت های اداری، آموزشی و پرورشی مدارس، ایجاد شده است.

آشنایی با سامانه همگام

گفتیم که وزارت آموزش و پرورش، با ایجاد سایت همگام به نشانی hamgam.medu.i ، تقریبا انجام تمامی فرآیندهای مدارس را به شیوه الکترونیکی تغییر داده است، به طوری که دانش آموزان جهت انجام یک سری از فعالیت ها می بایست به این سامانه مراجعه نمایند.

یکی از امکانات مهم این سامانه، شرکت در آزمون های مشاوره ای و هدایت تحصیلی دانش آموزان نهم به منظور تعیین رشته تحصیلی آینده می باشد. افراد می بایست در زمان مقرر مطابق با مراحلی که در ادامه ذکر شده است، به این سامانه مراجعه نمایند و نقاط ضعف و قوت، استعداد و سلامت روانی خود را به صورت اینترنتی مورد سنجش قرار دهند تا مشاوران رشته تحصیلی مناسبی را برای دانش اموز پیشنهاد دهند.

همچنین بخش هایی از سامانه همگام به ورود مدیر، سایر اعضای کادر مدارس و والدین به منظور انجام برخی امور اختصاص یافته است. زمانی که شما وارد صفحه اصلی سایت می شوید، لازم است اطلاعات مربوط به عضویت خود را در کادرهای مشخص شده درج نمایید.

نام کاربری و رمز عبور جهت ورود به سامانه همگام چیست؟ 

اطلاعات ورود به پورتال همگام شامل نام کاربری و رمز عبور می باشد که لازم است پس از وارد نمودن آن ها بر روی گزینه “ورود” کلیک کنید تا به فضای سامانه هدایت شوید. لازم است بدانید که کد ملی افراد به عنوان نام کاربری آن ها تعیین شده است اما رمز ورود متفاوت است.

دانش آموزان می بایست رمز ورود به پنل شخصی خود را از مدیر مدرسه دریافت نمایند. همچنین چنانچه افرادی از کادر مدرسه قصد ورود به سامانه را دارند، باید به مدیر مدرسه مراجعه نمایند تا علاوه بر دریافت رمز ورود از مدیر، برای آن ها دسترسی متناسب با نقش ایجاد شود.

درصورتی که برای ورود یکی از پرسنل آموزش و پرورش به سامانه همگام، باید مراجعه به کارشناس فناوری منطقه یا کارشناس فناوری استان خود صورت بگیرد و به منظور دسترسی به نقش مرتبط با جایگاه سازمانی اش، رمز عبور را دریافت کند.

لازم به ذکر است، افرادی که توسط سامانه فیش حقوقی آموزش و پرورش به نشانی fish.medu.i قادر به مشاهده اطلاعات فیش حقوقی خود باشند، نیاز به دریافت رمز ورود مجزا نداشته و می توانند از همان رمز سامانه مذکور، استفاده کنند.

راهنمای ورود به سامانه همگام

در بخش قبل گفتیم که هر یک از کاربران با درج اطلاعات مربوط به نقش خود می توانند به این سامانه وارد شوند. رمز عبور همگام توسط مدیران مدارس برای دانش آموزان تعیین می گردد و دانش آموزان موظف اند جهت دریافت این رمز، حضورا به مدرسه محل تحصیل خود مراجعه کنند. برای ورود به صفحه کاربری شخصی خود در سامانه همگام می توانید مطابق مراحل تصویری زیر عمل نمایید.

آشنایی با سایر ماژول های سامانه همگام

به جز موارد فوق، هر کدام از ماژول های دیگر نیز دارای عملکرد مخصوص به خود می باشند به عنوان مثال شما می توانید مواردی مانند “المپیاد دانش آموزی”، “تکالیف”، “بیمه دانش آموزی”، “جشنواره ها و مسابقات” و سایر موارد را مطابق با تصویر ذیل مشاهده نمایید که با کلیک روی هر کدام، امکانات مربوطه در اختیارتان قرار می گیرد. همچنین در ادامه به شرح برخی از این ماژول ها پرداخته ایم.

راهنمای شرکت در آزمون های مشاوره ای همگام

یکی از عمده ترین کارایی های سایت همگام، آزمون های مشاوره ای طراحی شده در آن می باشد که دانش آموزان جهت هدایت تحصیلی پایه نهم مستلزم به شرکت در این آزمون ها می باشند. آزمون های مشاوره ای با هدف سنجش توانایی و رغبت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم در نظر گرفته شده و به صورت آنلاین برگزار می شوند.

دانش آموزان جهت پی بردن به مشکلات رفتاری و نقاط ضعف و همچنین قوت خود می توانند در آزمون های مشاوره ای که دارای ۶ مرحله می باشد، شرکت نمایند و در نهایت، با بررسی و سنجش نتایج آزمون های مشاوره و هدایت تحصیلی، رشته پیشنهادی که بیشترین تطابق را با روحیات و استعداد فرد دارد، اعلام می گردد.

برای شرکت در آزمون نام برده، دانش آموزان می بایست مطابق با مراحل ذیل عمل کنند: 

آزمون سلامت روان همگام از سری آزمون های مشاوره ای بوده و با هدف کاهش آسیب های اجتماعی که می تواند دانش آموزان را درگیر نماید، اجرا می گردد. این آزمون تاثیر مستقیمی در امر هدایت تحصیلی داشته و همین موضوع، لزوم به کار بردن نهایت دقت در پاسخگویی به پرسش های مطرح شده در آن را مشخص می کند. سامانه هدایت تحصیلی دانش آموزان نیز به منظور ارائه فرم ها و راهنمایی های لازم برای دانش آموزانی که در آستانه انتخاب رشته قرار دارند، راه اندازی شده است که برای آشنایی بیشتر با سامانه مذکور می توانید بر روی لینک فوق کلیک فرمایید.

سوالات متداول

۱- سامانه همگام چیست؟

سامانه همگام از سوی وزارت آموزش و پرورش و به منظور سهولت انجام امور مختلف مدارس طراحی شده است.

۲- کاربران سامانه همگام چه کسانی هستند؟

دانش آموزان و مسئولین مدارس می توانند با درج نام کاربری و رمز عبور مختص به خود وارد این سامانه شوند.

۳- بخش هدایت تحصیلی سامانه همگام برای چه اموری مورد استفاده قرار می گیرد؟

این بخش برای انتخاب رشته دانش آموزان پایه نهم تعبیه شده است که می توانند با تکمیل فرم مربوطه فرآیند انتخاب رشته را تکمیل کنند.

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

همگام |ورود به صفحه اصلی سایت سامانه همگام مدارس www.hamgam.medu.i

 برای ورودمستقیم به سایت اصلی همگام اینجا کلیک کنید

پاسخ به سوالات مکرر (دباره تمدید آزمون هدایت تحصیلی)

با سلام و احترام خدمت دانش آموزان و کاربران گرامی که برای آزمون هدایت تحصیلی سوال داشتند

سایت همگام از سوی وزارت آموزش و پرورش و به منظور سهولت انجام امور مختلف مدارس طراحی شده است.

دانش آموزان و مسئولین مدارس می توانند با درج نام کاربری و رمز عبور مختص به خود وارد این سامانه شوند.

این بخش برای انتخاب رشته دانش آموزان پایه نهم تعبیه شده است که می توانند با تکمیل فرم مربوطه فرآیند انتخاب رشته را تکمیل کنند.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۳٫۵ ۵٫ تعداد امتیاز: ۳۲۵۷

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

سامانه ی همگام مدارس