طرز تهیه مربا هویج خوشمزه
طرز تهیه مربا هویج خوشمزه
طرز تهیه مربای هویج شفاف خانگی خوشمزه و خوشرنگ مربای هویج یکی از انواع مرباهای پر مصرف و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر مرباها بیشتر

طرز تهیه مربای هویج خوشمزه و مجلسی شفاف و خوشرنگ
طرز تهیه مربای کدو حلوایی خوشرنگ و بسیار خوشمزه خانگی
طرز تهیه مربای کدو حلوایی مربای کدو حلوایی یکی از انواع مرباهای بسیار خوشرنگ و خوش طعم ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این …
طرز تهیه ادویه پلویی خانگی و سالم به روش بندری در منزل
طرز تهیه ادویه پلویی ادویه پلویی یکی از انواع ادویه های خوشمزه و بسیار پر کاربرد در آشپزی ایرانی است که از ترکیب ادویه های مختلف تهیه می شود، برای مشاهده این …
طرز تهیه رب ازگیل خوشمزه و خوشرنگ به روش سنتی شمالی
طرز تهیه رب ازگیل ازگیل یک میوه جنگی است که در خطه شمالی کشور می روید. از این میوه می توان رب یا ترشی تهیه نمود و برای مزه دار کردن گوشت …
طرز تهیه مربای هویج
مربای هویج یکی از انواع مرباهای پر مصرف و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر مرباها بیشتر به عنوان صبحانه استفاده می شود. مربای هویج یکی از پر مصرف ترین مرباها در سراسر جهان است و در کشور ما نیز مربای هویج به همراه مرباهایی مثل مربای به و بالنگ از محبوب ترین مرباها محسوب می شود. مربای هویج با دستورهای متنوعی تهیه می شود و معمول ترین روش تهیه این مربا با هویج رنده شده می باشد. البته در صورتی که بخواهیم مربای هویج را به صورت مجلسی تر درست کنیم، می توانیم هویج را به صورت خلالی خرد کنیم، یا به سلیقه خود از کاترهای کوچک برای خرد کردن هویج استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش طرز تهیه مربای هویج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه مربا توت فرنگی خانگی فوری مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه مربای هویج
مرحله اول
برای تهیه مربای هویج خانگی ابتدا سر و ته هویج ها را با چاقو می گیریم و با پوست کن یا چاقو پوست هویج را می گیریم، سپس هویج ها را داخل آبکش می ریزیم و به خوبی می شویم. در ادامه هویج ها را کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله دوم
در این مرحله هویج ها را با رنده ریز یا درشت که بستگی به سلیقه شما دارد هویج ها را رنده می کنیم و داخل قابلمه ای ترجیحا مسی می ریزیم. سپس روی شعله می گذاریم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا کمی هویج ها نرم شوند.
مرحله سوم
سپس هویج رنده شده را به صورت مداوم تفت می دهیم تا کمی رنگ هویج ها تغییر کند و بعد ۲ لیوان آب را اضافه می کنیم و شکر را کم کم به هویج اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا در آب کاملا حل شود.
طرز تهیه مربای بالنگ خانگی خوشمزه و سنتی به روش شمالی
مرحله چهارم
درب قابلمه را می گذاریم و شعله پخش کن را روی شعله می گذاریم و قابلمه را روی آن قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا مربا بپزد و قوام یابد.هر از گاهی به مربا باید سر بزنیم تا زمان مناسب آن را از روی حرارت بر داریم.
مرحله پنجم
برای اینکه مطمئن شویم که مربا به غلظت مورد نظرمان رسیده یا نه می توانید کمی از شهد مربا بر داریم و داخل یک لیوان آب سرد بریزیم. اگر شهد مربا به صورت سالم در آب سرد ته نشین شد و متلاشی نشد یعنی مربا آماده شده است.
مرحله ششم
اما در صورتی که شهد متلاشی شد، یعنی هنوز باید به مربا زمان داد تا بپزد و به غلظت مناسب برسد. مربا که به قوام مطلوب رسید هل را به همراه آبلیمو و گلاب به آن می افزاییم و با قاشق همگی مواد را آرام مخلوط می کنیم.
طرز تهیه مربای به خانگی خوشمزه و مجلسی با رنگ عالی
مرحله هفتم
بعد از ۲ الی ۳ دقیقه بعد مربا را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا سرد شود و در شیشه مورد نظر می ریزیم و درب آن را می گذاریم و در یخچال نگهداری می کنیم و برای صبحانه این مربا هویج خوشمزه را نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه مربای هویج
طرز تهیه مربای هویج با عسل
روش پخت مربای هویج با عسل هیچ تفاوتی با مربای هویج ساده ندارد فقط باید به مقدار کافی عسل به مواد لازم اضافه کنیم و شکر را از مواد لازم حذف کنیم. زمانی که عسل را داخل آب می ریزیم باید صبر کنیم تا عسل حل شود، سپس باقی مواد را اضافه کنیم.
شکرک زدن مربای هویج
یکی از بزرگترین مشکلات خانم های خانه دار در تهیه مربای هویج این است که مربا پس از پخت خیلی سریع در کوتاه مدت شکرک می زند. یکی از مهم ترین دلایل شکرک زدن مربای هویج این است، ممکن است مربا با حرارت بالا پخته شده باشد.
در صورتی که مربا با حرارت بالا پخته شود، شهد یا شربت آن خیلی سریع غلیظ می شود، ولی هویج به طور کامل پخته نمی شود که همین امر باعث شکرک زدن مربا در کوتاه مدت می شود. به همین دلیل باید مربا را با حرارت ملایم بپزیم تا پس از آماده شدن شکرک نزند.
مارمالاد هویج
مارمالاد هویج شباهت زیادی به مربای هویج دارد، با این تفاوت که غلیظ تر و کشدار تر از مربای هویج است و در تهیه آن معمولا از ژلاتین یا ژله استفاده می شود. برای تهیه مارمالاد هویج می توانید از آموزش زیر استفاده کنید.
طرز تهیه مربای هویج شفاف و مجلسی با طعم بی نظیر
طرز تهیه ترشی انبه به روش بندری و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ترشی انبه ترشی ابنه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار خاورمیانه است که در شهرهای جنوبی کشورمان از محبوبیت …
طرز تهیه مربای زرشک تازه با طعم و رنگ بی نظیر
طرز تهیه مربای زرشک تازه مربای زرشک یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که از قدیم الایام برای صبحانه درست می شده …
طرز تهیه ترشک انار ملس به روش بازاری با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ترشک انار ترشک انار یکی از انواع خوردنی های خوشمزه و بسیار پرطرفدار فصل پاییز است، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه مربای هویج شفاف
مربای هویج یکی از انواع مرباهای بسیار مصرف و محبوب در میان ایرانیان است که معمولا برای میان وعده و صبحانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای هویج شفاف در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
طرز تهیه مربای به خانگی و خوشرنگ با طعمی بی نظیر
طرز تهیه مربای هویج شفاف
مرحله اول
برای تهیه مربای هویج شفاف و خوشمزه ابتدا هویج ها را پوست می گیریم و به خوبی می شوییم، سپس رنده می کنیم. اگر تمایل داشته باشیم در پایان، مربای هویج نرم تری داشته باشیم باید هویج را با رنده ریز رنده کنیم.
مرحله دوم
البته بعضی افراد هم دوست دارند که هویج را زیر دندان حس کنند که می توانند از رنده درشت برای رنده کردن هویج استفاده کنند. در ادامه هویج رنده شده را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله هویج را به مدت ۵ دقیقه بدون اضافه کردن آب تفت می دهیم، سپس ۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم. حالا باید حرارت زیر قابلمه را بیشتر کنیم تا آب به نقطه جوش برسد. در همین حین شکر را کم کم اضافه می کنیم.
طرز تهیه مربای سیب ساده خوشرنگ با طعمی بی نظیر
مرحله چهارم
در حین اضافه کردن شکر، مواد را هم می زنیم تا شکر سریع تر درون آب حل شود. پس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید، تمام کف های روی سطح شربت را با دقت به وسیله کفگیر یا یک قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم.
مرحله پنجم
گرفتن کف های روی سطح شربت، باعث می شود در پایان مربای شفاف تری داشته باشیم. پس از اینکه کف ها را جمع کردیم، حرارت را ملایمتر می کنیم، سپس یک شعله پخش کن زیر قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم مربا بپزد.
مرحله ششم
در این مرحله یک ساعت و ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم مربا با حرارت ملایم بپزد. پس از گذشت این زمان درب قابلمه را بر می داریم، سپس هل را به همراه گلاب، خلال پسته و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله درب قابلمه را مجددا می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا طعم مواد به خورد مربا برود. پس از اینکه مربا آماده شد، حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم مربا همان جا بماند.
مرحله هشتم
توجه داشته باشید که برای خوشرنگ شدن مربا باید اجازه دهیم به مدت ۲۴ ساعت در محیط آشپزخانه بماند. در نهایت مربا را درون شیشه ای های درب دار می ریزیم و برای نگهداری طولانی مدت در یخچال قرار می دهیم.